Nieuws gemeenteraad

 • Uitkomst eerste raadsgesprek over de toekomst van Capelle

  (14-11-2019)

  Inwoners praten met raadsleden over de Toekomst van Capelle voor het samenstellen van een nieuwe stadsvisie. Op dinsdag 5 november spraken inwoners uit de wijken Oostgaarde en Middelwatering in het IJsselcollege met raadsleden. 

 • Begroting 2020: reacties van de fracties

  (05-11-2019)

  In de begroting staat wat de gemeente gaat doen in 2020, wat dit kost en waarvan dit wordt betaald. De gemeenteraad beslist hoe het geld van de gemeente wordt uitgegeven. U leest de reacties van de gemeenteraadsfracties op de begroting.  

 • Praat op 18 november mee over de toekomst van Capelle!

  (28-10-2019)

  Hoe houden we onze stad vitaal, veilig en blijven we ruimte geven aan wonen, werken, vervoer en samen leven? Voor nu en de komende jaren. De gemeenteraad wil de  graag met u in gesprek over de toekomst van Capelle. Praat u op 18 november mee en woont in de wijken Schenkel of Schollevaar? U bent welkom in het Huis van de Wijk in Schollevaar. 

 • Volg de Capelse raad op Twitter!

  (28-10-2019)

  Wilt u op de hoogte zijn van het laatste nieuws rond de Capelse gemeenteraad? Alle nieuwsberichten van de Capelse gemeenteraad zijn te volgen via Twitter. Twitter is een internetdienst waarbij gebruikers korte mededelingen (maximaal 140 tekens) kunnen versturen.

 • Volg raadsvergaderingen met live videobeeld en ondertiteling

  (30-09-2019)

  Vanaf 30 september zijn alle Capelse raadsvergaderingen live te volgen via videobeeld met live ondertiteling. De gemeenteraad van Capelle aan den IJssel is de tweede gemeente, na de gemeenteraad van Amsterdam, die gebruik maakt van live ondertiteling.

  Met de uitzending van de raadsvergaderingen op beeld, live ondertiteling en woordelijke verslagen, wordt de toegankelijkheid verder vergroot. Hiermee kan iedereen goed volgen wat er tijdens de Capelse raadsvergaderingen wordt besproken.