Whatsappen met de gemeente (02-09-2019)

Vanaf maandag 2 september 2019 kunt u met ons Whatsappen via nummer  +316-15 30 32 18. Sla dit nummer op in uw telefoon. Heeft u een algemene vraag of een melding dan kunt u die snel en makkelijk naar ons doorsturen. Bellen naar dit nummer is niet mogelijk. Gebruik hiervoor altijd 14010.

Bereikbaarheid via WhatsApp

Wij zijn op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur bereikbaar via WhatsApp. Buiten deze tijden kunt u ons uiteraard een bericht sturen. U krijgt dan de eerstvolgende werkdag antwoord op uw vraag of melding.

Veilig gebruik van WhatsApp

Digitale communicatiemiddelen zoals WhatsApp zijn geen eigendom van de gemeente. En wij hebben ook geen invloed op de beveiliging van de app. Daarom vragen wij u nooit op WhatsApp om uw persoonlijke gegevens zoals uw woonadres of burgerservicenummer met ons te delen.

Vragen of meldingen waarbij wij uw persoonsgegevens wel nodig hebben of die van persoonlijke aard zijn kunt u stellen via:

Wilt u weten hoe wij met uw privacy omgaan kijk dan op de pagina Privacy.

Proeffase

Wij proberen de komende maanden uit of WhatsApp een meerwaarde in onze dienstverlening is. Als dit succesvol blijkt gaan we ermee door.

Capelle op Social

Naast WhatsApp is zijn wij ook actief op Facebook @Capelleaandenijssel.gemeente, Twitter @Capelle_IJssel en Instagram @Capelle_ijssel. Volgt u ons al?